En pärlhyacint

Måndag är måndag, och imorgon är det tisdag. Amengud, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om ikväll. Barnen är tillbaka i skolan efter sportlovet och rutinerna rullar på.

Igår ritade jag en hund, en dalmatiner…en dalmatiner med mustasch såg det ut som. Fasen också,..den kunde ha blivit så fin. Men jag får börja om från början nån dag.

Något som däremot är fint är den här pärlhyacinten jag fick av kollegan för ett tag sedan. Tror ni på plusgrader snart som de säger på nyheterna?…jag hoppas verkligen det för imorgon är nog vår ved slut.

 

Pärlhyacint

2 thoughts on “En pärlhyacint

  1. Vädret kan man aldrig lita på och inte väderreportrar heller. Det måste väl ändå vara det lättaste jobbet så många gånger som de har fel ;-) Eller svåraste kanske man ska säga eftersom de sällan gissar rätt. Hur som helst hoppas jag iaf att det blir plusgrader och vår snart. Solen värmer ju iaf rätt bra redan.

  2. Det var fyra grader kallt här i morse, men jag räknar ju med minst fyra grader varmt uppåt dagen. Solen är på väg!!! :-) Och våren också – även om det kan vara svårt att tro vissa dagar. (Läs såna dagar då inte solen behagar visa sej nånting alls…)

    Illa att veden är slut. Ja, ni värmer väl upp ert hus på andra sätt också, men det där med att kunna tända sej en liten go brasa är ju så mysigt! Vi har nog tillräckligt i vedboden för att klara ytterligare en vinter. Hade ni bott nära kunde ni ha fått köpt lite, om ni velat… :-)

Comments are closed.