Seniorkatten

Är en katt senior vid åtta års ålder? Jaja,…hur som helst så kan även seniorkatter stöka till det här hemma ibland. Det var nog inte meningen, men med en Tusseliten efter sig och i ett frustrerande försök att gömma sig i en proppfull garderob så kan det bli så här. Alla mina sparade Glossy Box-lådor for ut i en lång hög och båda katterna försvann ut ur sovrummet med all världens fart.

Och nu kan man undra vad jag ska göra med alla tomma lådor,…jag vet faktiskt inte riktigt själv ens. Men de är hemskt bra att fylla med lite allt möjligt, eller ge bort något fint i till någon.

Sotis

2 thoughts on “Seniorkatten

  1. Ja den var fin! Våår känsla!

    Men du ang ljusinsläppet på 85 objektivet mot 50mm objektivet funderar jag på. Jag har ett 50 mm 1,4 så det borde ha mer ljusinsläpp eller har du annan info som jag inte känner till? Jag upplever dem ganska lika men 85 ger mer bakgrundoskärpa upplever jag nog. Kram Nilla

    1. Du, märkte att jag skrev visst fel. Jag menade 18-55 som jag har. Jag har inte 50 mm 1.4 jue. Men skulle gärna vilja ha.

Comments are closed.