Vid min sida av sängen

I vårt sovrum har vi inga sängbord. På min sida av sängen har jag länge haft enbart en stol med en stor hög tidningar på. I helgen så kände jag att nä, jag måste byta ut det här till något annat. Mycket på grund av att tidningarna tar så mycket plats och katterna sopar ner både glasögon och telefon ner i golvet med en smäll och väcker mig.

Så fick jag syn på en möbel som Emma inte ville ha kvar inne i sitt rum längre. Någon typ av Ikeahylla med såna där plastlådor. Perfa! Den har jag nu vid sängen och har sorterat upp alla tidningar i lådorna, och nu är det lättare att bara glida ner telefon och glasögon där också.

En anledning till är att jag behövde få plats för en jättestor orkidé jag fick av mannen för ett tag sedan. De ska ju ha mycket ljus sägs det och står nu bra där på hyllan vid fönstret. På hyllan ses även trägrodan från Thailand som man kan spela på.

 

3 thoughts on “Vid min sida av sängen

Comments are closed.