Sjutton minus idag

I morse var det -17 ute, vi eldar för fullt. Allt är kallt och fruset. Jag hade tänkt göra ett litet inlägg om Tusse, eftersom han blivit ett halvår, och visa honom när han var så där liten och tufsig. Men jag har bara orkat redigera fotona, och resten får jag ta till helgen. Imorgon…fredag friends!

Ungefär så här känner jag mig i skallen nu ikväll. Blah blah,…

3 thoughts on “Sjutton minus idag

  1. Idag är de där sjutton minusgraderna här. Hutter! Det är lite väl bra för min smak – jag hade varit fullt nöjd med 2-3-4 minusgrader bara. <:-)

    Men det är vackert med solen – det hör ju tack och lov ihop att den tittar fram när det är så här kallt. Ska bylsa på mej rejält lite längre upp på dagen och gå ut och sväng. :-)

    Du får börja kolla runt bland kursutbudet redan nu, för det finns ju typ hur mycket som helst. Okej, det mesta är väl uteslutet på grund av att man inte vill flytta eller kan pendla – men samtidigt ökar ju antalet distanskurser för varje år. Ja, det blir ju fler och fler fullständiga program också, som går att läsa på distans – perfekt!!! Runt den 15:e april ska ansökningarna vara inskickade. Dit går det fort…!! :-)

  2. Tur det är fredag idag:-)

    Visst är det galet kallt ute! Lyx dig som har en brasa att värma dig vid. Här får det bli yllekofta och filt:-)

    Kram Cecce

Comments are closed.