Tilt

Ni vet väl hur det kan kännas ibland, när det liksom inte blir som man tänkt sig. Idag efter jobbet åkte jag till Coop där jag vanligtvis inte brukar handla. Men löning idag och vi behövde såklart lite fredagsgott. Och Coop väljer man just nu om man är intresserad av Melodifestivalen som vi i vår familj är.

Om man handlar för minst 500 kr på Coop så får man nämligen köpa biljetter till Melodifestivalen till halva priset! Och handla mat och annat ska vi ju göra ändå. Så jag går in. Är för lat och frusen för att hämta en kundvagn och snor åt mig en korg. Det slutar såklart med två dyngfulla korgar.

När det är dags att betala så säger kassörskan till min förvåning 427 kr! Va..! Tilt! Totalstopp i maskineriet kan jag säga att jag fick och mumlade ur mig något om Melodifestivalen och kassörskan ser ut som en fågelholk. Jag tänker snabbt att vad fasen!…jag kan ju inte roffa åt mig tuggummin och halstabletter för dryga 80 spänn för att komma upp till 500 kr.

Kön ringlar bakom mig, det sticker i armhålorna och blodet kokar. Plötsligt ser jag ju VENUS! Svindyra rakblad. Perfa! Så var den saken löst. Får mitt kära kvitto och nu ikväll har jag bokat genrepet för hela familjen i Friends Arena i mars.

Mitt senaste nyförvärv nedan. En riktigt skön scarf från Pieces.

 

Scarf ”Pieces”