Denna snöiga lördag

Idag har vi sovit länge allihopa, kändes som det behövdes. Ute singlar snöflingorna ner igen,…jag som redan fått vårkänsla en gång när det töade som mest…hrmpf!

Tänkte försöka ta mig ut en sväng innan det hinner mörkna igen. Efter det ska jag baka något som heter ”Smarta kakor”. Det är nämligen jag som fått äran att baka något till innebandymatchen som sonen har imorgon. Bäst att göra bra ifrån sig då så man slipper skämmas. Misslyckas jag så får jag väl köpa något i värsta fall.

Lite senare ska jag försöka piffa till min blogg lite. Lägga tillbaka min header, kanske byta tema och fixa lite annat. Vi får se om jag får lite egentid. Familjen kanske vill ha uppmärksamhet också.

Passar återigen på att välkomna nya läsare hit! Samt tackar ödmjukast för goa kommentarer, det är så kul att höra vad ni tycker och tänker. Ser att statistiken ökar vilket är jättekul, och därför tänkte jag bara informera om att Explorer 8 ger inte min sida någon rättvisa. Fotona jag lägger ut är klickbara för att få se större, och är det flera bilder i ett inlägg så öppnas ett bildspel. Vad mer…jooo jag finns även på Bloglovin, Instagram och Pinterest!

Vad har ni för er denna snöiga lördag?

 

One thought on “Denna snöiga lördag

Comments are closed.