Lite bloggfix

Go´kväll! Vad görs denna söndagskväll? Vi har varit iväg på innebandymatch, en fika hos barnens morfar och nu står en köttgryta och puttrar på spisen. Under tiden kan jag jobba vidare med bloggen.

Ser ni att jag lyckats ändra tema. Jo, äntligen hittade jag ett annat tema som fungerar med pluginet Lightbox Plus som jag använder till fotona så ett bildspel kan öppnas. Samt ett som ser rätt så skapligt ut i designen. I det här temat kan jag även lätt byta bakgrund om jag så känner för det. Just nu har jag tagit bort bakgrunden för den var rätt tråkig den som följde med. Så googla googla efter ett snyggare, hittar ett,..men ni ska inte tro att det går att ladda upp. Blir vansinnig när jag inte kan lösa det själv. Jag får väl googla lite till om den saken.

En annan sak är ju att man inte kan se hur många kommentarer man fått i varje inlägg, inte förrän man specifikt öppnar upp ett inlägg för då ser man dem. Samt i menyn till vänster ser man de senaste.

Jo, sedan så gillar jag inte att länkarna är så där klarblå i färgen, ej heller att fetad text har en gul bakgrund. Gillas inte. Så det ska bort. Men teckensnitt i textflödet samt inläggsrubrikerna har jag lyckats ändra.

Klädnyporna i headern…jo det är en gammal gammal bild som jag tog ute i trädgården en vinter. Jag får se hur länge jag står ut med dessa.

One thought on “Lite bloggfix

  1. Roligt att du är igång med ändringarna, men tråkigt att det inte funkar med allt som du vill. Att man inte kommer åt att kommentera förrän man öppnar upp inläggen var för sej är ju rätt dumt… Hoppas du hittar nån lösning på det, eller ett annat tema som har alla önskvärda funktioner från början! :-)

    Gillar header-bilden!! :-)

Comments are closed.