Själatrött

Ett sensent inlägg från mig. Idag blev vi lussade av läkarkåren på jobbet samt enligt tradition julgröt och julklapp. En finfin julklapp som jag ska visa någon dag. Fick träffa en kompis från gymnasietiden också, så där helt oplanerat. Efter jobbet har vi köpt oss en ny TV eftersom den gamla bara dog. Så vi kom hem lite sent och det fick bli pizza. Sen upptäckte jag att kaffet var helt slut! Så jag glömde bort lussekatterna i frysen. Proppmätt från pizzan var jag ju också. Det är kallt och vi eldar för fullt. När vi var på väg till jobbet i morse visade mätaren i bilen på -23 grader!

Barnen har blivit lussade för i skolan, våra kids brukar inte vara med i tåget. När jag kom hem hade Emma slagit in julklappar som skall vara handgjorda enligt egen utsago. Nyfiken är jag! Ja, och sen blev det ju kväller illa kvickt, barnen sover och jag sitter deckad framför nya TV:n och slöglor på Batman..!? Inte min typ av film direkt, men onekligen kul att se på ny TV och fräscha skådespelare. Fast jag kommer nog att knyta mig snart.

Det känns lite tråkigt nu, tiden går för fort, och jag hinner inte pynta klart här hemma. Kom precis på att jag har ju inte fått fram det fina luciatåget som Emma gjorde när hon var liten, och nu är snart luciadagen över. Jaja, jag får ta igen allt i helgen. Tänkte få till en gran också så vi får lite mer julkänsla här hemma. Jag förstår inte hur ni andra hinner med allt, är det bara jag som är själatrött? Det känns som alla andra är i fas men jag står och stampar. Imorgon, fredag, och i helgen 3:e advent redan! No stress…23.01 pip…

 

Tusse och adventsstjärna
(får symbolisera årets Lucia hos oss)

One thought on “Själatrött

  1. Tycker din bild är alldeles förträffligt fin!!
    Stressa inte!! Det blir jul i alla fall:-)
    Jag är långt ifrån färdig om det kan vara till någon tröst!

    Kramar Cecce

Comments are closed.