Skönhetsdröm

 

I Glossy Boxen som kom i slutet på november fanns produkter som kan komma till användning. Det var tema ”Beautiful Dreamer” och min skönhetsdröm skall alltså uppfyllas av dessa produkter. Nu får ju alla inte exakt likadana produkter, det kan väl skilja sig på en eller två stycken har jag märkt. Jag och min kollega brukar jämföra vad vi har fått och det kan ju bli lite amäää! eller åhhh! eller till och med wooow!

Hur som helst så vet jag inte riktigt vad min skönhetsdröm är riktigt eller vad jag kan åstadkomma med dessa fem produkter. Den bästa av dessa var ju i alla fall mascaran, som ju gör fransarna längre. En annan funderar jag på att ge bort i julklapp till någon. Här kommer mina betyg.

 1. The Body Shop Chocomania hudkräm. Chokladdoftande och återfuktande. Innehåller 20 Community Fair Tradeingredienser samt kakaosmör.
  Innehåll: Ej provat
  Design: MMM
 2. Decléor Dagkräm som är krämig och ger en känsla av avslappning och stärker hudens naturliga motståndskraft. Riktigt tråkig design.
  Innehåll: Ej provat
  Design: M
 3. Modelco Läppstift/läppglans-combo. Återfuktande läppstift och skimrande läppglans. Läppstift är inte min grej men jag har provat glanset men blev lite fundersam när spegeln sitter i mitten och följer med pensel och stift när man ska måla sig. Övning ger färdighet, men detta var inget för mig. Glanset känns kladdigt.
  Innehåll: M
  Design: M
 4. Oriflame Hyper Stretch Mascara. Förlänger upp till 65%! Riktigt bra är den! Designen är ful ful ful. Bra grepp men ful.
  Innehåll: MMMMM
  Design: M
 5. GlossyBox Pink Blusher. Ett rosa rouge piggar upp vintertrött hy. Den har jag använt lite försiktigt och varje gång jag får den på kinderna så tänker jag tillbaka när man typ nöp sig i kinderna för att se lite rosiga och friska ut på den gamla goda tiden. Säkert något jag sett på film antar jag. Vet inte om man gjorde så i verkligheten förr. Ett fint rouge men locket lossnar.
  Innehåll: MMM
  Design: M