Riktiga sockor

Gokväll vänner! Fryser ni?…alltså det är så kallt! Men så fint så fint utomhus, så det säger jag inget om. Och det får absolut inte töa bort innan julafton varit här. Jag fryser så himla lätt. Idag vitnade mina fingertoppar till och med inomhus när jag satt och åt middag. Jag måste ha hållit besticken krampaktigt, precis som jag gör när jag kör bil i halt väglag för då vitnar fingertopparna också. Och när jag håller i en kundvagn i matbutiken,…Raynauds fenomen eller nåt sånt har jag googlat fram en gång i tiden.

Behöver ett par riktiga tumvantar, typ ett par som jag såg på Stadium, vita med lite päls på. Köpte ett par till Emma, men inte till mig själv. Dumt…
Jag behöver även ett par nya tofflor, och ett par sockor, och täckbrallor, och en mössa, och ja…fodrade skor.

Hittade en så mysig bild på Pinterest. Riktiga sockor som julstrumpa! Så sött.

2 thoughts on “Riktiga sockor

  1. Jag åker inte skidor, men nåt som kallades skidsockar fick ändå följa med hem från en sportaffär en gång förra vintern – och dem har jag på mej väldigt ofta nu när det är vinter och kallt igen. :-) Behövs inomhus också, för bitvis är våra golv ganska kalla…

    Händerna/fingrarna fryser jag däremot sällan om, men både maken och dottern (och svärfar!) har nästan konstant iskalla sådana. Verkar vara nåt ärftligt, eller??

    Tror inte det är vantars tjocklek direkt som avgör om de är varma eller inte – det hänger nog snarare på materialet!? :-) Jag har ett par egentligen väldigt tunna så kallade torgvantar som jag använder när jag går ut för att fotografera nu. De är så tunna så jag inte ens behöver fälla upp ”locket” över fingrarna för att kunna sköta rattarna och knapparna – det går bra att göra det rätt genom ”tyget”. Men fast att de är så tunna är de varma, och hemligheten med det måste vara att de är stickade av äkta ull; lamm och angora. :-)

  2. PS! Det var INTE dom vantarna jag hade på mej när jag fotade äpplet igår! De är tjocka och kalla och av nåt syntetmaterial! ;-)

Comments are closed.