Klick klick

Ja alltså jag måste ju bara säga att det är ju himla smidigt att beställa på nätet. Men kom ihåg!…att vara ute i tid nu när julen snart knackar på. Idag fick jag sms att jag hade ett paket att hämta ut, så jag drar till utlämningsstället…ivrig och glad. Men den känslan försvinner snart när jag får veta att just mitt paket på hela ordern saknas…its missing liksom! Vad nu? -Jo, men det dyker nog upp snart tyckte damen. Äsch…när man för en gångs skull ordnar lite julklappar på nätet i tid så saknas paketet när det ska vara framme.

Hur som helst. Det stoppar inte mig, och för den delen så väntar jag på flera paket som jag beställt. Om nu någon precis som jag inte riktigt vet vad de ska köpa till någon, och gillar att klick-klicka hem grejerna, så kika in på lekmer.se Där såg jag ett familjespel ”Solsidan”, det bara måste vara kul. Den serien är ju tokbra! Även barnen gillar serien, och spelet är från 12+ om jag inte kollat fel. Det fanns även ett annat spel som heter ”Silly socks” för de små, 3 – 6 år. Båda var även nedsatta i pris. Inte helt fel.

 

2 thoughts on “Klick klick

Comments are closed.