En frestelse för ögat

Gokväll! Nu är jag lite sent ute men jag måste ju visa er lite pics från förra helgen då vi åt kräftor på Öland. Det var smaskens med västerbottenpaj, canapéer av olika slag, vitlöksbröd och något gott att dricka till. Huskatten Molly smög runt och fick minsann smaka en och annan räka, eller flera stycken var det faktiskt. För det fanns även räkor, till och med rökta räkor.

Nu måste jag nog säga godnatt redan för jag ska jobba imorgon, tråkigt nog men det är bara fyra timmar så det går fort. Vi har även fått främmande av syrran med son och två av våra vänner. Så imorgon kväll,..blir det kräftor igen! Önskar alla en supersoft fredag! Och tusen tack för alla rara kommentarer!

 

 

...

5 thoughts on “En frestelse för ögat

 1. Det där såg inte så dumt ut. Gud, vad gott!

  Här har vi inte ätit en enda kräfta än men hoppas på att någon i kompisgänget orkar ta tag i en kräftskiva snart. :)

  Kram, kram

 2. Hej! Tack för titten och kommentar hos mig:-)
  Vilka fina foton du tar! Visst var Öland fint, jag blev jättesugen på att åka tillbaka, snart, snart!

  ha en skön helg!
  kram

Comments are closed.