Kommentarer hos mig

Idag fick jag besked om att det inte gick att kommentera här. Jag tyckte väl att det var lite glest på kommentarer, även fast de inte haglar in här så får jag ju i alla fall ett par då och då. När jag tittade närmare så visade det sig att de hamnat i skräpposten, vilket var märkligt eftersom de personerna alltid kunnat kommentera förut. Sedan är det alltid en av er som jag måste godkänna hela tiden,..det brukar bara behöva godkännas en gång om det är någon ny vänlig själ som kommenterat.

Hur som helst så har jag räddat dessa ur skräpposten. Det var riktigt kul att läsa alla, så många på en gång brukar jag ju inte få. Men nu går snart mina ögon i kors så jag tar och kryper ner. Godnatt vänner!

4 thoughts on “Kommentarer hos mig

  1. Här får du en kommentar till:) mina skohyllor i hallen köpte jag på ikea, de är super! Vi har satt namn på varje med snygg vit text så barnen kan slänga ned sina skor där:) kram och trevlig fredag!

Comments are closed.