Omorganiserar lite

Gokväller! Här händer det inte mycket mer än att bloggen ser väldigt konstig ut för tillfället. Lite omorganisering sker och jag är ledsen för det och hoppas att det löser sig. Har bytt webbhotell med en vänlig själs hjälp,..men något är tokigt och det är ingen ordning på fotona och jag sliter hår snart,..men jag/vi jobbar på det.

Har ju en massa foton och grejs jag vill skriva om men det får vänta, annars är jag rädd att det kanske går förlorat. Bjuder på en lite purken hortensia ikväll.

Men, imorgon…fredag!!..och då kanske jag kan få lite mer tid och ork till att få ordning på bloggen. Vi får se,..jag har inte så många ideér kvar nu på vad felet är. Något spökar med mitt tema som jag stortrivs med. Har kontaktat wordpress forum också så får vi se om de kan tipsa oss om något vi missar.

 

Hortensia

5 thoughts on “Omorganiserar lite

 1. Jag har bytt webbhotell en gång och det blev också strul men jag tror det mest var för att jag inte visste hur jag skulle göra. Vad har du för webbhotell? Min blogg har också strulat lite men upptäckte att det var WP super-cache som ställde till det. Ett tips! Ladda ner plugin Jetpack for wordpress. Trevlig helg!

 2. Jag har binero och är jättenöjd med deras support. Jag kan tycka att min sida laddar långsamt med det är väl nåt plugin man ska ha men jag fattar inte riktigt hur allt fungerar.
  Har kört google page speed och har ett resultat på 77 av 100 vilket inte är så bra.
  Vilka version kör du och med vilka tillägg?

 3. Hoppas du får ordning på bloggen igen på det nya webhotellet. Verkar dock inte vara några jättekonstigheter!? Saknar nog faktikst bara din mysiga header??? :-)

 4. Hej-Hej!

  Hur går det med bloggen/bytet av webhotell??

  Kollade precis in din lunch på Instagram! Har tänkt ganska länge att jag skulle skaffa mej Instagram, men det var som först häromdagen det äntligen blev av – eller att jag började försöka fatta mej på hur det där egentligen fungerar, rättare sagt! :-)

Comments are closed.