Status i tältet

image

Postat med WordPress för Android

 

God morgon! Vi har precis ätit frukost i tältet och jag hade ett skrattanfall här nyss,..åt något säkert asroligt som jag redan glömt. Eller så är jag bara lite seg i kolan efter två väldigt annorlunda nätter. Första natten varmt, obekvämt och hårt. Denna natt mer bekvämt med luftmadrass men istället var det väldigt fuktigt ute och rått.

Såg i spegeln i morse att jag fått munsår också,…prutt. Sen såg jag en annan sak. Min bikini har skavt mot mina nyckelben…hur snyggt?

Vi funderar på att shoppa loss inne på Gekås och senare dra hemåt. Det hänger regn i luften. Barnen tycker nog att det suger,..men vi ska ju faktiskt campa i Smögen också lite längre fram.

Later!

3 thoughts on “Status i tältet

 1. Åh minns så väl alla gånger som vi tältade eller bodde i husvagn när jag var liten. När vi blev större så var det mest husvagn och vi ungar fick lov att bo i ett EGET tält brevid husvagnen,… ja du fattar vilken lycka:) Få ligga o läsa Kalle sent in på småtimmarna, fnissa, prata hemlisar :)
  Det har sin charm allt, trots värmebölja eller fukt.

 2. Hej-Hej!

  Nu blev jag nsätan lite nostalgisk när jag läste ifatt mej om er tältcamping. Även om jag avskyr att bo i tält så hade vi verkligen roligt de gånger vi gjorde det! Fast det är jättelänge sen… Under det glada 80-talet, typ!!

  Jag och maken har kommit hem från en veckas husbilscamping nu, och det har varit helt perfekt! Förutom vädret den dagen vi var i Åre… Då fick det bli shopping istället för en sväng upp på Åreskutan, och det blev väl minst lika dyrt som en dag på Ullared!? ;-) Men kläder ska man ju ha, så… Hoppas ni har gjort några fina fynd!? :-)

 3. Jaså har ni också campat, kul!
  Yes, jag ska visa lite vad jag har shoppat.

Comments are closed.