Knott och fågelkvitter

Amen hallå? VEM ligger på enbart liggunderlag i tält nu för tiden. Det gör ont i hela kroppen, man vänder och vrider och det värker här och där ända in i märgen på en klenfis som jag. Jag har somnat, vaknat, somnat och vaknat den här natten,..så har väl sovit cirkus fem timmar i sträck kanske. Vaknade av mängder av glada fågelkvitter,…nej vänta första gången så regnade det faktiskt. Men andra gången när jag hörde alla joglar, så försökte jag urskilja hur många olika jag kunde höra. Kom väl till en 3 olika kanske men det lät som bra många fler.

”I detta stycke ska det stå en massa kul om Skara Sommarland, men det är sent och vi är i Ullared nu och ska upp skaplig tid,..eller jag menar fåglarna väcker oss väl vid 5 eller nåt”.

Knott…knott! Hur många finns det? Dom ger sig aldrig heller. Ikväll är det fuktigt men vi hann in en sväng på Gekås och köpte oss en varsin kudde. Lite senare fick vi ett par grannar på platsen bredvid. Det visade sig att han är en gammal kollega sedan åtta år tillbaka till mannen. Och det bästa var att de hade en luftmadrass till salu som passar perfekt till oss. Köpt på Gekås, så imorgon köper vi en till barna också.

Nu kryper jag ner…