Back to base

Hemma! Vi kom ju hem för ett par dar sen i och för sig men vi softar, tvättar ikapp och packar upp. Bygger staket intill friggeboden där veden ska vara. Grillar och mår gott. Det jag också gör är att tömma kameran, redigerar foton, det går sakta,…för jag har så dåligt med plats i den externa hårddisken. Måste köpa en till snart, men jag vet att jag har en massa foton som är såna där suddiga och dåliga, samt många som är som en hel serie där jag måste plocka ut den bästa. Så lite plats kan jag göra.

Innan vi åkte iväg och campa så bytte vi ju även systemkameran. Det har jag inte hunnit berätta om, och det kommer i ett annat inlägg. Jag ska redigera vidare nu, men bjuder på ett par svartvita tagna med före detta Canon 1100D som jag ägde ett par dagar. Ha en skön lördag kära vänner!

 

Vit akleja

Klätterhortensian blommar i trädet

...

			

2 thoughts on “Back to base

Comments are closed.