Live from tältet

Tjenaaa! Ni kanske undrar vad vi håller på med. Vi har åkt iväg på semester,..campingsemester. Vi är i Skara och har idag varit in på sommarlandet, vi har åkt diverse karuseller, typ 3 för att vara ärlig. En åkte jag och mannen själva och i vanlig ordning så skrek jag som ett barn. Det går ju inte att hålla tyst. Sen åkte vi två andra med barnen, den ena är en blöt resa. Tur att vi tog den sist…jag satt längst fram.

Nu sitter vi i tältet och myser. Har inte så lång tid på mig att skriva förrän batteriet i den här lilla saken tar slut. Vi har inte köpt någon adapter eller vad det nu heter. Campingplats med el,..ja…men ingen adapter.

Än så länge är det ganska mysigt, campinglivet är inte jag riktigt. Jag tycker mycket är omständigt och krångligt. Hittar aldrig det jag letar efter…vänta måste sträcka ut benet det har somnat.

Det kan bli lite dåligt med bloggande om vi inte får tag på en adapter, men imorgon åker vi vidare mot…Ullared! Av alla ställen (så säger nog alla).. Vi tänkte köra kundvagnsrally, till och med barnen ser fram emot det. Så imorgon kan jag ladda mobilen in da car och då kan ni följa med via Instagram här i menyn till höger. LoVe InStAgRaM!! Om ni kikar där nu så ser ni flugsvärmen i tälttaket.

Nu ska jag snart krypa ner i en sovsäck,..saknar kudden som jag glömde hemma…typiskt. Jag avslutar med en bild jag redan visat. Sover man ute i det fria så,..frisk luft lär vi ju få. Nyss sa storsonen att han minsann var trött, 22.00,..när händer det nu för tiden? Over and out!

 

Fotad med Sony NEX-5N

4 thoughts on “Live from tältet

  1. Tog mig samma och läste ikapp lite i din härliga blogg….som vanligt härliga bilder. Jag blir så inspirerad. Imponerad är mer det rätta ordet för ert mod att bege er ut på campingsemester med TÄLT…fränt! Ha det gott och kanske finner du en ny kudde i Ullared ;D

  2. Tälta är nog inte min grej heller men jag gissar att barnen gillar det. Hälsa Ola-Conny och Morgon ;)

Comments are closed.