Gonatten katten

Ikväll har jag försökt få lite ordning på vår tvättstuga som måste röjas. Tanken har varit sedan länge att börja renovera den…fast vi har börjat riva men fastnat. Jag har även röjt i garaget och fyller ett par plastlådor med lock med gamla barnkläder och leksaker. Har sparat en hel del men lite av de får faktiskt åka iväg till Myrorna någon dag. Lite kast blir det också naturligtvis. Så skönt att bli av med en massa bråte,..och jag tänker varje gång. Varför!?..har jag sparat det här, det här och det här.

Men jag får lugna mig med det där nu och koncentrera mig på min sista semestervecka, vecka 32, då jag och barnen ska ut på olika äventyr. Behöver tvätta och planera lite inför det. Det ska blir otroligt skönt med en vecka till,..och då mina vänner DÅ kommer sommaren!

Nu tänker jag knyta mig för ikväll, gonatten katten!


...

One thought on “Gonatten katten

Comments are closed.