Att vara på altanen

Är det inte skönt att hänga på altanen sommartid eller vad? Sjunka ner i vilostolen och kika ut över trädgården genom våra gigantiska altanglas ( i löv). I alla fall när det är nystädat, blommorna spirar, det doftar, kaffe i handen eller ett glas vin för all del. Njuta! Meeen,…när man kommer hem och det är kläder, handdukar, skor och annat bös över hela,..HELA altanen. Då vill jag bara gå och lägga mig. Men jag strejkar,..och tar inte jag upp det så blir det liggande gärna i dagar, VECKOR!..

Det där med att blommorna spirar funkar inte hos oss i år. Vid den här tiden på året brukar de ju verkligen ha blomstrat upp och prunkar med all sin prakt. Åh, alla dessa fina ord jag har i min skalle nu för tiden… Menee det måste vara något fel på jorden för jag tycker inte de växer som de ska. Mårbackan till vänster i bild är dock stor och fin fortfarande.

En annan sak,..jag blir tokig på heltäckningsmattan vi har på altanen. Den är hemsk att göra ren. Önskar så att jag hade ett grålaserat trägolv där istället. Men handling kostar, drömma är gratis.

Nu ska vi äta, jag kanske kikar in här igen lite senare.

 


Sommarblommor på altan
...

			

3 thoughts on “Att vara på altanen

  1. Du, det är himla skumt men jag måste alltid godkänna dina kommentarer. Oftast behöver jag bara godkänna en gång om någon ny person kommenterar.

  2. Åh, jag skulle också vilja ha den perfekta altanen – eller kanske ännu hellre; ett inglasat och vinterbonat uterum. :-) Men det får nog bli i ett annat liv, eller nåt sånt… Och ska sanningen fram är jag inte tillräckligt pysslig av mej för att hålla det så där fint och piffigt som jag skulle vilja att det alltid var. <:-) Den här sommaren har jag tagit livet av fler av mina vanliga inomhuskrukväxter än nånsin förr! Glömmer fullständigt bort att vattna dem… 8-X

Comments are closed.