Status hos oss

Gokväll! Status hos oss just nu är…mannen i soffan, sonen spelar PS3, dottern är på pingis och jag…rensar! Tror ni det är mycket som behöver ordnas med efter att man bytt rum och möblerat om hemma? Word! Det är faktiskt väldigt skönt att få det gjort också, jag kastar hej vilt,…är lite utav en kastnisse faktiskt…men har lite svårt när det kommer till barnens gamla leksaker, kläder och sådant de gjort till oss.

Sonen har gett mig tillstånd att kasta vad jag vill, han vill inte ha så mycket kvar längre och det kan man ju förstå vid 12 års ålder att det är så. Men jag sparar lite i smyg, för hans skull…någon gång i framtiden. En hel del får lillasyster ta över och hon blev så glad för alla leksaker som storebror inte ville ha att hon gick och köpte ett döskalleljus åt honom som tack.

One thought on “Status hos oss

  1. Gud, så skönt att få sådant gjort! Inte så kul när man håller på…men efteråt! Hoppas slutresultatet blev bra!

    Kramar

Comments are closed.