Kuddfodral och förvirrad katt

Jag har grymt ont i ryggen nu. Stapplade runt på Ikea idag och köpte mer Charlotta-tyg av Åsa Ekström till soffan. Nu är kuddfodralen sydda men det saknas en dragkedja eller något att sluta kudden med,..samt det svarta tyget som är slut och Ikea visste inte ens när det kommer in nytt. Sista kuddfodralet gjorde mig extra gråhårig,..det är inte helt lätt det här.

Sotis gillar inte att vi möblerar om alla hans favoritställen. Han svansar runt här, nosar lite,..jamar lite. Men han vänjer sig, liksom Emma som ikväll hade svårt att somna nu när vårt sovrum inte är lika nära hennes rum som förut.

Vårt sovrum är halvfärdigt men nymålat och inrett med säng och dator. Det blir bra! Nu ska jag sträcka ut ryggen så jag säger gonatten katten!

5 thoughts on “Kuddfodral och förvirrad katt

 1. Av bilden att döma ser det ut att vara ett fint tyg som kommer göra denna fula soffa som ny! Duktiga du! Män ser ofta inte sådant där:-) Bara priset är rätt så…:-) Tur att du har sinne då för det eststiska. För det har du!!

  Kramar

 2. Cecce- Tack vad du är snäll!

  Katja- Den där fula soffan kommer få ryggkuddar och sidokuddar i det där tyget(ja prydnad kanske man säger då)..sittdynorna blir svarta liksom hela soffan.
  Ska visa hela soffan när den är klar. Väntar på att det svarta tyget ska komma in till Ikea igen…eller så tar jag och letar på en annan basfärg, mörkgrå kanske?

 3. Låter snyggt! Borde sätta igång med projektet att klä om vardagsrums sofforna, men jag vet ju vilket jobb det är så jag drar mig lite. Blir väl som det brukar bli, jag låter det gå tills att jag absolut inte står ut, och då går det fort när jag väl börjar :)

  Men mörkgrå kan nog funka också förstås (mer dammvänligt)

 4. Åh, längtar tills foton kommer på helheten… Klappa förvirrade kisen från mig :) jag har också förvirrade bredvid mig… Stackars familj som man håller på :)

Comments are closed.