Frrrrrrrrrrredag! (torsdag)

Gokväll fredag! …nä men gud det är ju bara torsdag! (skrev ett helt stycke innan jag kom på det). Så skönt att det är helg eller hur? Jag kommer i och för sig att jobba imorgon när det är trettondags jul, men vad gör man inte för lite extra cash i fickan. Barnen har ju lov och när morfar kom över hjälptes dem åt att kasta ut granen. Barr överallt! Nu är det en runda i huset som krävs för att plocka undan diverse julgrejs, men jag vet inte när jag ska hinna det bara. Stjärnorna kanske får lysa ett par dagar till. Nu eldar vi och lagar mat och har fått främmande från Sthlm. Imorgon kväll är det discobowling som gäller, det ska bli kul!

Tack alla som kikar in här och lämnar spår efter er, ni är guld värda!…det förgyller ju,. inte sant? Förresten, jag har bytt till en gammal header i brist på fantasi. Men jag gillar den här…

 

One thought on “Frrrrrrrrrrredag! (torsdag)

  1. Sv; Vad roligt att du gillade min blogg, du är så välkommen så. Blev bara två maskiner idag, Vega har varit för gnällig. Så jag har fått tagit hand om henne eftersom min man jobbat hemifrån idag. Men jag hoppas jag kan tvätta lite imorgon också.

Comments are closed.