Morgonpanik

Hade svårt att sova inatt av olika anledningar…och vaknar 08.50!! HUR ska jag hinna till jobbet på 10 MINUTER!? Klockan har tydligen ringt men jag har då inte hört den. Känns som tiden går i ultrarapid och beslutar mig för att skita i att sminka mig. Men vad fasen, jag kan inte gå ut med mörka LOKA-brunnsringar under ögonen. Så det fick bli lite concealer (anti-aging-effect-liksom) och kulpuder på det. Mascara, klart. Frukost,..hinner inte. Borsta…absolut ett måste. Går ut till bilen som är full med FROST!..och ingen satte i sladden till motorvärmaren igår heller. VAR är vindruteskraparen…Jag sprutar några liter spolarvätska och vevar ner sidorutorna innan jag åker. Längre ner i backen står en skylift, MITT I vägen, och ska ta ner en stor gran kl 9 på morgonen! Till slut är jag ute på motorvägen…jahapp…kan man köra bil som i en dimma även fast dimman inte är där?

Jag misstänker att ”glasögon på” gäller när jag kör bil,. i alla fall på natten. Äntligen framme på parkeringen ska jag svänga vänster och samtidigt leta efter var jag får stå med bilen åt höger, eftersom typ ALLA platser som är lediga är till för kvällspersonal åt vänster,…och svänger rakt över trottoarkanten som tydligen fanns där. Gupp-eli-gupp. Men det gick bra,..man är ju van.

Ja kära kollegor som eventuellt läser här. Jag blev 45 minuter sen!! Ja, ni får hänga mig nu..ni får det…fast en benådning går bra också eftersom det var första gången…en helgdag alltså..och så ringde jag ju avdelningen och sa att jag var på gång och dem var så förstående. Snälla människor. Allt gick så bra efter det och jag stannade även kvar lite extra.

Förresten, som bilden säger gjorde jag inte. Jag körde lagligt..

3 thoughts on “Morgonpanik

Comments are closed.