Lite tankar om kvällen

Det är inte klokt vad tiden flyger iväg. Jag hinner knappt tänka så har det gått flera timmar,. ja så känns det…ungefär som att ena hjärnhalvan är på språng och den andra ligger och latar sig. Mitt emellan kräver barnen sin uppmärksamhet också,..såklart. Särskilt Emma just nu. William han har bara datorn i sitt huvud nu för tiden och har haft LAN-party, som det så fint heter enligt Wikipedia, med sina kompisar här hemma natten som var. LAN-party kan variera sig från 2 till 1000-tals deltagare,…hos oss var dem 3. Räcker gott och väl i William lilla rum. Eftersom jag skulle jobba idag på förmiddan så fick mannen vara uppe längst och hålla lite koll.

Ja, så jag har jobbat extra igen. Det var tredje helgen på raken som jag jobbat extra, välbehövligt men lite uttröttande. Nu blir det inte förrän till trettondags jul nästa gång. Svängde in till köpcentrumet efter jobbet och tänkte kolla in lite eventuella julklappar. Mycket folk! Jag glömde hälften av det jag skulle kolla efter, köpte lördagsgodis och sen åkte jag hem eftersom pappa var på besök med sin ena bror. När jag kom hem hade dem åkt. Så vi svängde ihop en middag och åkte hem till pappa istället och hälsade på. Men som tur är finns ju internettet och jag har beställt lite julklappar och julkort ikväll.

Nu sover barnen sedan en och en halv timme eftersom det är innebandymatch imorgon bitti och bör vara pigga då. Brasan har slocknat,…ingen märkte det så jag tänker tända igen. Gonatt alla rara som kikar in här!

Psst! Vinterbilden är från förra året…snön som kom nyss har redan regnat bort…