Klappjakten

Alltså det här med julklappar,…varför ska det vara så svårt? William önskar sig i och för sig inte så mycket i år. Lite delar för att snabba upp speldatorn, en One Piece och lite pengar. Emma har skrivit en lååång lista taget ur en massa olika kataloger, fast hon önskar sig också en snabbare och bättre dator så att hon kan spela Sims och annat.

Såna där One Piece, Ziperall, Jumpsuit, mysdressar och allt vad de nu kallas för är ju svårt också. Vilken ska man köpa? Original eller kopia? Och vilka är original, hete dem One Piece…och Ziperall kopia? Det är viss skillnad på pris verkar det som också. Jag har googlat och hittat en mängd med sidor som säljer dom här populära babyoverallerna och det är inte lätt att välja. Vissa har bomull blandat med polyester, en del bara bomull och andra polyester och akryl! Sen så verkar dem redan ta slut på många av internetsidorna. Någon som har förslag på vilken man ska välja och varifrån? Kvalitén och priser med mera.

Till slut en annan nyfiken fråga. Hur mycket lägger ni per barn i snitt i julklappsutgifter?

Happy hunting!

4 thoughts on “Klappjakten

 1. Hej!

  Lilltjejen (7 månader) kommer nog inte att få så många julklappar. Så kanske ca 100-200 kr till henne. Stora killen (3 år) får en stor duplokartong (400 kr), film (150 kr), bok (100 kr) från oss föräldrar. Har beställt allt till stora killen från internet.
  Lycka till med julklappsinköpen!
  kramiz

 2. Det är vid den här tiden på året jag funderar på varför jag skaffade fyra barn:-) Det blir dyrt!! Har än så länge inte handlat några klappar men vet att det oftast blir för alldeles för mycket pengar. Speciellt tonåringarna är svåra att hitta saker till då de ofta önskar sig dyra saker. Skulle tro att det blir kring 1000 kr per barn när man börjar räkna ihop…

  Tack för din fina kommentar. Det värmer!!

  Kramar

 3. Sebbe har en OnePiece orginal den kostade 1000kr. Han tjatade och tjatade å vi letade i alla möjliga affärer men hittade ingen kopia för de var slut överallt i hans storlek,så då fick han den i födelsedagspresent. Han är super nöjd med sin, men nu har jag hittat en på H&M för knappa 400kr som han får i julklapp. I går kväll satt jag och sydde hålen i OP orginalet å det är jag mindre nöjd med. Jag konstaterade snabbt att vi helt klart skämmer bort våra barn…jag tror vi lagt nånstanns mellan 2-3tusen per barn…shit…

Comments are closed.