Snurrig morgon i badrummet

Källa: Rate my space

Vad tokigt det blir ibland. I morse väckte storsonen oss kvart över 7, oups dags att studsa upp upp sängen. Jag säger till mannen -skynda dig, jag hoppar över sminkningen!…

Ute blåser det ordentligt och under natten har det även regnat. Det kan man se nämligen…i vårt badrum. För där läcker det in genom ventilen i taket varje gång det regnar. Nu är det så att vår tvättmaskin står precis där och på den har jag glömt min hårtork framme såg jag i morse. Den låg i en liten pöl med vatten, ikopplad också! Ingen bra kombo och dessutom blev jag nervös och råkade sätta igång hårtorken när jag skulle ta bort den. Sladden sitter också till råga på allt heltokigt, nästan ända uppe i taket så jag måste stå på en baby-pall för att nå den ordentligt. Men det fanns ingen tid till att dra fram pallen, bara att hoppa upp och rycka ut sladden i farten.

Smidig som en puma gick det ändå bra. Jag skvalpar av ansiktet, torkar, ser mig i spegeln….tysta sekunder…f-n vad svårt det var att få bort mascaran igår kväll…nä, jag ska nog sminka mig ändå. Kladdikladd och snart sitter jag i bilen på väg till jobbet.

På jobbet ringer jag och kollar så barnen är på gång till skolan och får höra av storsonen -mamma, ni kan ju faktiskt stänga dörren efter er!…Ja det blåste ju så dörren måste ha flugit upp innan den stängdes helt.

I det härligt inredda badrummet ovan verkar det inte finnas några eluttag högt uppe på väggen. Riktigt mysigt badrum faktiskt,..alla lådor! Takkronan! Fönstret! Vårt badrum saknar fönster tyvärr, snyft…

 

4 thoughts on “Snurrig morgon i badrummet

  1. hej, jag kan inte komma vidare i min blogg till ett nytt inlägg.. skit irriterad har inte kunnat blogga på hela helgen,, då kan inte sidan visas. vad har hänt?? kan du försöka åt mig.
    fin bild på badrummet så vill man ha det:) och fin bild på söta EMma
    Kramar!

Comments are closed.