Med ömmande fötter

Med ömmande fötter sitter jag nu här och stirrar på skärmen. Inte mycket till blogga när det är fullt upp. I fredags var jag och handlade lite på Willys efter jobbet,..jag och resten av Sverige…lönehelg, 1:a advent, folk! Som tur är finns uppfinningen med scanning så när jag gick till kassan och passerade meterlånga köer var det bara att betala och gå ut. Hemma kom pappa på besök och såg Idol med oss. Vi hann också med att göra chokladkola…den är uppäten nu.

På lördan var det dags att jobba lite extra på akutvårdsavdelningen. En lugn dag och det sköna är att arbetstiden är 9 – 13 så dagen är inte förstörd. Hann svänga av till köpcentrumet och fick med mig ett par svarta superskinny stretchjeans hem eftersom Cubus hade 30% på kläder endast den lördan. William skulle ha spelat innebandymatch, men motståndarna blev sjuka och det gjorde ju inget för hemma hade vi fått främmande från Sthlm, och de hade med sig sina två hundar. Det är blandras lhasa apso/shih tzu…så söta! På bild ser ni Turbo, de har synts på bild i bloggen förut. När dem är på besök så får Sotis, katten, vara antingen ute eller instängd i ett rum. Det är lite synd om honom då men han klarar sig. Han fick sitt lördagsgodis ändå och sen gick han ut. De här hundarna springer överallt och älskar den där toffeln som våra barn har vuxit ur. Det är deras leksak när dem är här. Och så får de vara i soffan för dessa två raser hårar inte. Hur bra är inte det?!

 

Senare på lördagskvällen åkte dem hem. William skulle LAN:a hos en kompis och sova över. Vi andra tittade på film. Vinden tog rejält tag i huset hela natten. Jag hade svårt att somna den natten, jag undrar om det var fullmåne? På morgonen slet jag fram alla jullådor och har fått upp lite ljusstakar och julgardiner. Vid frukosten tände vi första ljuset i ljusstaken jag köpte i lördags på min snabbrunda i köpcentrumet. Den är inte klar för jag hittar inte alla stenar jag tänkte ha där i. Hur som helst så åkte jag och pappa på auktion idag, men det var inget att ha så vi åkte hem och fikade istället.

Ja det var den helgen, vips så var den över. Nu ska jag bara koppla av och gå min bloggrunda…

9 thoughts on “Med ömmande fötter

 1. Naaah… sån sötis ju! Hade jag jobbat mindre hade jag helt klart velat ha en hund.
  Så du har också fixat en massa i helgen! Jag med, känns skitbra! Nu är det nattinatti o ny jobbevecka börjar om 6 timmar :(

 2. Vilken härlig helg! Du har hunnit med både nyttigheter och nöje:-) Vilken underbart söt liten hund!!!
  Jag har inte hunnit få upp alla adventsprylar ännu. Antar att de kommer upp lite då och då under veckan. Får ta det som det kommer!

  Ha en fin måndag!

  Kramar

 3. Vilken underbart söt hund! Jag fick upp mina stjärnor och ljusstakar i sista stund men tro inte att ljusstaken lyser. Pust! Idag blir det ut och leta nya ljus.

 4. Hej-Hej!

  Aldrig uppskattar man väl ”helt vanliga dagar som alla andra” när man precis har lagt bakom sej dagar som i negativ bemärkelse inte har varit som vanligt!? :-) Här hade vi ju ett nästan två dygn långt strömavbrott efter stormen, och det är så himla påfrestande att inte ha ström. Underbart att den är tillbaka igen nu!!! (Se nytt inlägg i min blogg!)

  Två dygn låter ju i och för sej inte mycket, men efter ”Gudrun” var vi strömlösa i 25 dygn – och det räckte på nåt vis för resten av livet, lixom!? <:-)

 5. Gud vilken underbar bild!
  Jag som är hundsvag så det värker i hjärtat på mig efter en egen hund…

  Får jag fråga vad det är för stämpel du har på dina bilder (vet inte om jag frågat tidigar men lite känns det som det)?
  Så fint det blir med den!

  Trevlig kväll!
  Helen.HUSnrNIO

 6. Svar: Mmm, det där med elallergi är ju lite underligt – men oavsett om det är en fysisk eller psykisk åkomma, så kan det ju inte vara lätt att försöka ordna sej en tillvaro helt fri från el och så där. :-X Dessa personer brukar ju vara överkänsliga mot radiovågor och strålning också… Och är man en sådan person, så kan man INTE bo i vårt hus iallafall! Vi har både hög- och lågspänningselledningar hängandes i luften över vår tomt, och några hundra meter bort står en mobiltelefonmast. <:-I

 7. Tack för alla rara kommentarer!

  HUSnrNIO – Stämplarna jag använder, eller penslar/brushes som det heter, hämtar jag på nätet till Adobe photoshop som jag använder.

  Det finns hur mycket som helst att välja på gratis. Jag tycker om dem för att fotona blir mer personliga, samt att de får sig en ”stämpel” på så vis att jag lätt känner igen min egen bild om den skulle komma på villovägar, och det får man nog räkna med …att folk tar utan att fråga eller länka.

Comments are closed.