”whiskey on the rocks”

Moldaviens Zdub si Zdub (bild lånad av eurovision.tv)

Fantastiskt kul att Sveriges Eric Saade fick en 3:e plats! Det var riktigt spännande och jag hade tänkt blogga om det igår kväll men jag kunde inte koncentrera mig på då. Eurovison hade min fulla uppmärksamhet hela kvällen. Vi nosade på finalplatsen och hade vi inte fått så många låga poäng så hade vi ju vunnit! Jag tror det blev två 12:or va?..och den första kom inte förrän röstning nr 39 av 43. Den andra och sista 12:an fick vi av Estland. Sen så puttar Italien ner oss till en 3:plats på slutet, Itaaaalien liksom (pianoklinket)… Men Saade ska vara supernöjd och det är han ju!., OCH vi vann ju semifinal 2 i torsdags sägs det!

Hur som helst så var Moldavien en favorit hos mig, en medryckande rolig och rockig låt. Hela framträdandet i sin helhet var häftigt! De fick en 12:e plats, inte illa!

Så vinnaren då, Azerbaijan, javisst en fin låt med svenska låtskrivare…är det en ballad förresten? Sa jag inte att det kanske var balladernas år?…jo men mycket hotade av Pop-Saade!! En riktigt rolig kväll! Nu ska jag köpa skivan och poppa ”So lucky” och i Volvon, gud vad cool jag kommer va…och jag kommer sjunga ”whiskey on the rrrrrrocksss! som satte sig i mitt huvud. Inte för att jag gillar whiskey direkt..