Pop pop pop

Från genrepet i Globen

Ikväll hejar ni väl på den 20-årige karismatiske entertainern Saade? Får vi se glaskross eller inte, det har ju varit skriverier om att tekniken inte fungerar som den ska. Det vore ju roligt om Sverige kunde få komma till final i år ändå, men man vet aldrig från år till år vad som går hem hos folk. Tänk om det är balladernas år i år?

One thought on “Pop pop pop

  1. Hoppas att det skall gå bra för Saade. Oavsett har han framtiden i sin hand, det tippar jag på.

    Tänkte att jag skulle svara på den fråga den fråga du ställde häromdagen. Jag var 37 år när jag fick lilla Melker. Jag och min sambo ville väldigt gärna ha ett geemsamt barn. Min sambo hade inga när vi blev ett par. Jag var rädd att jag var för gamall. Att jag inte skulle orka igen. Orka att lära ut att cykla osv. Men han blev grädde på moset och man orkar.Det blir så självklart. Dessutom hade jag mycket hjälp av de äldre barnen. Exempelvis fick jag duscha utan att ha en bebis i en babysitter jämte:-)

    Ha det fint

Comments are closed.