Dubbla mina röster

(pekar till höger…pek pek)

Hörrni, glöm inte rösta i menyn till höger angående detta ”klicka eller inte klicka”. Jag avslutar den senare ikväll så nu hoppas jag ni höjer 4 ynka små röster till ja minst det dubbla så blir jag glad. Var inte rädda ni är ju anonyma, bara att bocka i.

One thought on “Dubbla mina röster

 1. Hej!
  För länge sedan (flera månader) utmanade du mig på min blog. Jag kan väl säga att jag både antog och inte antog utmaningen… För kanske fyra år sedan började på en sån 100-lista, och kom nästan till 69. Fast den vill jag inte ha på min blog. Men jag kan lägga upp ett urval här:
  1. Jag trodde aldrig att jag skulle få bo i ett så här fint hus.
  7. Jag föder hellre barn än jag går till tandläkaren.
  19. Jag spelade rollspel (MERP) i högstadiet, och min karaktär var en dvärg som hette Sture.
  27. Jag har aldrig provat att röka, men jag har spottat snus en gång.
  44. Jag vill gå i vattnet när jag ska bada på sommaren, inte hoppa i. Oavsett hur lång tid det tar.
  46. Jag dricker te och äter 3-4 mackor till frukost. Med marmelad och ost.
  50. Jag har gift mig med världens bästa man och jag är så nöjd med att ha snott honom innan någon annan gjorde det.
  52. Favoritmat är nog spagetti och köttfärssås och rödvin med mina bästa vänner hos Martin på Nämdö.
  64. Jag ska bli guldsmed när jag blir stor.
  69. Jag blev som liten övertygad om att man måste klippa håret för att det ska växa, så övertygad att jag klippte ögonfransarna för att se om de inte kunde bli lite längre.

  Och för sakens skull kan jag meddela att de INTE blev längre, men att det dröjde superlänge innan de såg normala ut igen.
  /Ia

Comments are closed.