I viloläge

Jahapp så var det vår tur då, ser ni Emma?

Vinterkräksjukan har hittat hit och Emma är först…peppar peppar har ingen av oss andra blivit sjuka än. Peppar peppar har vi inte blivit smittade heller, man kan ju alltid hoppas in i det längsta. Natten till igår, kl 3, vaknar Emma med magont. Hon går på toa, kommer ut från toan och börjar sedan hulka i hallen. Fort in igen och så var det igång. Tappade räkningen ganska fort, hon har kräkts om och om igen stackarn. Det pågick hela dagen ända in på kvällen. Försökte få i henne vätskeersättning jag hittade hemma, men hon är inte så förtjust i den. Hon fick i sig lite, men det kom snabbt upp igen. Mannen köpte hem Verumfil i blåbärssmak som hon ätit sakta men det är allt på hela dagen.

Natten sov hon gott, helt slut antagligen. Idag har hon mycket magknip och försöker peta i sig lite brödsmulor och mer Verumfil och vatten förstås. Det höll på att komma upp, men vi tar det sakta så hon får behålla det.

Jag hoppas verkligen att ni slipper vinterkräksjukan kära vänner. Glöm inte handhygienen! Handsprit används flitigt här hemma.

5 thoughts on “I viloläge

 1. Usch den drabbade oss också och vi sitter typ i karantän nu. Alla utom minstingen som tur var. Inte kul. Krya på lilltjejen och hoppas ni andra klarar er.

 2. Stackars liten! :-( Hon åkte verkligen på en rejäl omgång… Här klarade vi oss förhållandevis bra, och känner oss okej igen idag. Hoppas verkligen att du och de andra i familjen har klarat er!!!

  Det där med vitpepparkorn har jag hört många gånger, men aldrig testat. Får göra det nästa gång (fast jag hoppas ju att det dröjer LÄNGE tills dess!).

  Ha det så bra och hoppas att Emma känner sej mycket bättre idag! :-)

 3. Hej vännen!
  Jag är också hemma och torkar spyor idag. Kul, kul………….jag hara nog ätit upp hela pepparbuken snart. Hoppas att du klarar dig, vi ses nästa vecka.

 4. Tack alla för era snälla kommentarer.
  Maria: Jag hörde det när jag ringde jobbet idag ;) Förstår att du äter peppar…vi ses!

Comments are closed.