Gammalt eller nygammalt

I förra inlägget undrade jag om ni kanske ville hjälpa mig att komma på vad jag köpt för typ av trälåda. När jag publicerade inlägget och tittade ut såg jag ju att det var på väg att skymma ute.

Så fort fram med kameran som legat orörd i kameraväskan heeeela helgen i Stockholm, inte vanligt för att vara mig. Lite snabbt fotade jag då den här trälådan. Som ni ser står det ju 2 liter med en krona ovanför. Lite längre ner en inrutad 2:a och under det siffran 19…?

Vad har det varit i den tro? Kan den vara gammal, eller nytillverkad fast väldigt ovårdad?

2 thoughts on “Gammalt eller nygammalt

  1. Hej! Det där är en låda som används som mått, i ditt fall ett 2-litersmått. T ex för mjöl, socker och sånt. Jag har haft ett likadant, men nu vete katten vart jag gjort av det.

Comments are closed.