Vågar man tro att det vänder

Vad gulliga ni är som kikar in här och skriver så snälla ord. Alltid kul att få lite kommentarer.

Här hemma ser det lovande ut och vinterkräksjukan verkar ge med sig. Jag kanske inte ska ropa ”hej” men hurra för handsprit, vitpepparkorn (?), god handhygien, tvätta skura tvätta kan också ha gjort susen. Men oj vad jobbigt det är. Emma är slö, äter sakta och lite men på rätt väg. Enligt vårdguiden ska man inte gå till skolan förrän man haft två friska dagar så lika bra att hålla sig borta imorgon också då. Jag, som fått torka upp det Emma har fått ur sig, kan bli lite orolig när inkubationstiden är 12-48 timmar!

Jag blev orolig där ett tag för det knep till i magen något otroligt och kände mig aningen illamående, men det var nog bara inbillning. Sotisen mår gott i alla fall. Här ligger han på en av många favoritplatser, uppe i Emmas säng. Där har hon inte sovit på ett tag eftersom hon behöver vara nära hinken, så Sotis får en hel säng för sig själv.