Prassel och klipp

Jahapp så sitter man här in i det sista och slår in julklappar, jag är nog inte ensam om det heller kan jag tänka mig. Turligt nog kom sista klappen jag beställde via nätet med posten idag, ..puh! Sotis är nyfiken på snörena där han ligger i sin favoritstol i rotting.

Nu är jag nytonad inför julafton, sista klappen ska slås in och jag ska packa ner lite kläder inför Stockholmsresan. Köttbullar och annat matnyttigt ska med, klapparna, en påse nödvändigheter ifall vi skulle bli ståendes längs bilvägen, datorn får hänga med på ett hörn också ifall att…

Sotis får inte följa med, han får vara hemma i lugn och ro. Grannen ska ta hand om honom. Idag har vi köpt ny matskål till honom i julklapp, mm-m jajamensan han ska minsann också få känna att tomten varit här. Lite godissticks är inköpta också.

Jag hoppas alla får en riktigt mysig, lugn och glad GOD JUL!!