På resande fot

När vi är i Sthlm är det ju som alltid mycket åka bil, men även mycket mysa med släkt och vänner. Julaftonen har varit lugn, med god mat och julklappsöppning. Resan hit gick bra, det känns tryggt att åka suv…ja för vi har bytt bil. Får jag lov att presentera Hyundai Santa Fe 4w årsmodell 2006, och im in love.

Den har redan bjudit på ett par överraskningar men i det stora hela en fantastiskt stor, stark, snygg och …hm, hur lät det där då. Första gången jag skulle köra den själv var det massa snö på den, jag skulle jobba en lördag och nådde knappt upp så jag kunde skrapa av rutan, sen stod jag där med en vindrutetorkare i handen. Jag kan inte sätta på torkare själv, har faktiskt aldrig orkat bekymra mig om hur man gör heller.

Vidare har en lampa fått bytas ut, ett nytt handtag som sitter ovanför passagerardörren samt att det visade sig att bromsarna låste sig när vi backade kraftigt uppför, vilket vi gör varje dag på vår egen parkering hemma. Så bromsarna är också fixade nu och allting har företaget där vi köpte bilen stått för, perfa!

Men lite mer om julen och allt som hör till får ni veta i ett annat inlägg. Tjing!