Vågen förvånade mig

Idag innan vi kunde ge katten tablett mot masken var vi tvungna att veta kattens vikt. Så jag vägde men själv först och fick en smärre chock. Jag har gått upp i vikt! Ja, hela 3 kg faktiskt och det är ovanligt för jag har haft samma vikt så länge jag kan minnas, jo det har väl diffat på 1-2 kg, men inte 3! Ja, nu låter jag urlöjlig och det är inte så himla farligt heller, jag blev bara lite förvånad.

Så i alla fall efter det vägde jag mig igen när jag höll i Sotis och slutresultatet var att han väger runt 7 kg! Uj uj, vad äter kissen egentligen? Han måste fånga ett och annat ute och sen kommer han in efter att ha jagat en hel dag och låtsas vara vrålhungrig. Jaja, fast det sägs ju att kastrerade hankatter är större.

Min egen vikt fick mig att gå min 5 kilometersrunda, fast jag snarare powerwalka, joggade och flåsade som en hund.

2 thoughts on “Vågen förvånade mig

  1. Hmm nu är ju inte 3 kg något på dig! men men…
    Sotis o Luce e verkligen lika, fast jag är nog rädd att han är närmre 10…. ser inte fram emot att väga honom hos vetrinären.. får väl höra att han ska gå på diet eller ngt sådant…

    1. oj 10 kg, hm ;)
      Jadu 3 kg är inte mycket på mig och i morse var dem borta också :) Det måste vara fel på min våg.

Comments are closed.