Titta vad jag hitta

mus och ranglig ramJo vi åkte ju tillbaka till Antik- och Auktionsboden i Öden Ullånger jag och svärmor. Jag tog tid på mig, denna gång utan barn, och till slut såg jag den här rangliga skönt slitna ramen som jag tog tag i direkt. Musen var ju också ett måste men oj vad snälla Laila fick leta efter den lilla prylen som man vevar upp musen med. Vi gav till och med upp men när jag precis skulle åka iväg så stod hon i dörröppningen och hade hittat den.

Jag har provat vrida upp den och ställde ner den framför Sotisen. Jag kan ju säga att musen låter en del och Sotisen hoppade till först. Musen snurrar inte runt speciellt länge och när den stannat gick han fram och nosade och kände på mussvansen lite. Sen gick han oberörd därifrån. Han är liiite nyfiken på den men den låter lite väl mycket så han glömmer nog bort den snart. Den var inte tänkt till honom heller, bara jag som kände att jag ville ha den.

Apropå Sotisen så har han fått mask! Så idag fick han ett litet piller nerkört i halsen av mannen.