Jag blir så trött..

Idag strax innan arbetsdagen skulle ta slut tänkte jag att jag hinner med det här ”hög-markerade” diktatet. Under tiden jag skriver åskar och blixtrar det utanför och regnet står som spön i backen så mossan flyger på vår uteterass. Plötsligt slocknar ljuset i taket för en kort sekund, det flimrar till men sen är det som vanligt igen. Jag sparar mitt diktat för säkerhets skull. Så jag fortsätter skriva och när jag nästan är klar så får min dator fnatt och musen låser sig! Likaså pedalerna reagerar inte! Så otroligt tröttsamt eftersom diktatet var lite halvlångt. Så jag lämnade datorn så och gick hem eftersom den inte behagade vakna till liv igen.

Här hemma har jag fått lite tid för mig själv då familjen är ute på äventyr. Så jag passade på att försöka hitta ett bra plugin för bildspel här på wordpress. Hittade ett också och har lyckats installera det och fixat. Lyckades även göra ett utkast med två bilder och fick pluginet att fungera…en stund…nu får jag inte till det igen. Nånting gör jag fel, men vad.
Ska jag lägga in foton i ett inlägg som galleri eller var och en för sig?
Ska jag därefter välja pluginet eller ska jag välja pluginet innan jag lägger in fotona?
Vad är det för ruta som kommer upp? Den vill att jag ska fylla i nån typ av adress.

Hittade ett annat plugin också som heter popular posts som jag fått in i menyn här till höger. Har redigerat att den ska visa populära inlägg sorterat efter kommentarer sedan lång tid tillbaka, men det kommer bara upp två?? Konstigt ser det ut också med bokstäverna…hrmpf.

Så kära wordpress-vänner har ni några tips vad jag gör för fel?
Nu blev jag så trött så jag tänker knyta mig redan kl 21. (!)

2 thoughts on “Jag blir så trött..

  1. Så typsikt att datorn slutade fungera, spec. när du hade skrivit en massa!

    Kul att testa nya plugins, var länge sedan jag gjorde det. Jag har också ett för populära inlägg, ska kolla vad mitt heter…
    WP-Most Commented Posts – http://ja.rafi.pl/2006/05/01/wp-most-commented-posts/
    Vet inte om det är det du också har, men jag får inga konstiga bokstäver med mitt. Kan bli sådana konstiga bokstäver när det inte stöder ÅÄÖåäö

Comments are closed.