Tack för brev!

dreamer girlEmma blir så glad så glad för breven som kommer till hennes brevlåda. Farmor och farfar har skickat tidigare. Idag kom från moster och kusin Lucas, och jag visste att det skulle komma brev till henne idag.

Men tyvärr så hann hon hämta posten själv ute i den riktiga brevlådan. Hon rev upp det rätt fort så jag hann inte ens lägga ner det i hennes egen. Men det gör väl inget. Även William fick ett brev från Lucas.

Hon kollar sin låda varje dag och säger;
-nehe, ingen post idag heller.

One thought on “Tack för brev!

  1. ha ha va kul så det kom fort.. va kul att dom blev glada.. dom kan få ett litet kuvert när vi kommer också.. vi kommer att åka imorgon bitti. så vi kommer lagom till innan lite lunch med sill och potäter kanske:-))

    kram

Comments are closed.