Rise and shine!

up in the airGomorron! Idag är en lite smått hektisk dag. Efter frukost ska Emma till bussen för att åka iväg på sommarsimskolan. Under tiden när hon är där gasar jag iväg för att handla midsommarmat i Hallsberg,..(jaaa jag har liksom inte kunnat göra det tidigare, men det är en annan historia). Jag får se hur mycket jag hinner med innan jag måste hem och hämta Emma från bussen.

Sen blir det väl lite lunch innan jag far iväg igen för nästa sväng. Då ska jag till Marieberg för att gå på bolaget, Willys (handla den mat jag glömt eller inte fått tag på), Blomsterlandet eller nåt liknande, Lågprismagasinet (heter det så)…jag kan säkert klämma in Gina Tricot också ;)

Hem och städa det jag inte hann med igår, för jag var ju faktiskt tvungen att få lite sol på mig också. Och eftersom jag hade lite svårt att få fram städlusten igår, och poppade musik i Williams rum, så började jag där. Jag möblerade om, vilket jag inte hade behövt men han hade önskemål om det för ett tag sedan så jag tänkte…äh! Nu kör jag! Och det gjorde jag rejält eftersom jag först sög upp en av kattens lekbollar ”pflopp”!! så satt den där fastkilad och jag tänkte nu är det kört…men jag fick ut den efter lite meckande. Sen gick moppskaftet av också!…KNAK! #%/&?!……………..

Ja i alla fall, idag far jag runt i kring som en pingisboll. Hälsa om ni hinner se mig!