Det är tisdag 00:52

headerJa vad ska jag säga, jag kunde inte sova jue! Jag var klar, jag lovar…fast det var något som gnagde i bakhuvudet. Jo jag pratar om nya headern som ni ser nu. Jag gjorde den transparent, fast ändå inte…det gnagde och gnagde och sen kom jag på det. Jag missade det ända från början, jag missade att välja transparent bakgrund helt enkelt. Ååå så irri!

Jag vände och vred i sängen. Nä, jag kunde inte sova så det var bara att gå upp, jag var nog lite hungrig också. Så på med morgonrock, en kopp varm thé, en filt också, två knäckebröd och sen satte jag fart. Det måste ju bara gå att lösa utan att behöva göra om hela headern från början. Jag hade sparat den med alla lager så jag scrolla ner till första ”bakgrund”…där ser jag ett ”öga” som betyder ”ange synlighet för lager” och VIPS så blev den transparent. JUBEL! Applåder också tack ;)

Sen hade jag en annan sak som gnagde i bakhuvudet och det var Emmas inbjudan till kalaset nästkommande vecka, så den har jag förberett nu med lite dansande skuggor och annat, sen får Emma själv kladda dit lite glitter eller vad hon nu vill ha.

Det är tisdag. Klockan är 00:59 piiip.

One thought on “Det är tisdag 00:52

Comments are closed.