Brrrr och brrr igen

ispoolJag klagar inte, jag klagar INTE men det är rrrriktigt jääää….ligt kallt idag -22 grader. Nu på morgonen så är det bara 14 grader här inne och det är ingen idé att vi eldar för vi tänkte åka iväg på bio. Men när vi kommer hem då får vi nog elda på snabbt. Inte mysigt när det är så ruggigt inomhus.

Tog nyss en dusch, och som ni vet så lyser vårt duschmunstycke nu för tiden (julklapp av pappa). Så jag har duschat blått och sen rött…mmm äntligen värme. Mitt ansikte känns som ett russin, blir alltid så när jag duschat, supertorr så jag måste smörja snart och sminka mig innan vi åker in på bio. Filmen blir…ja det blir Göta kanal 3, inte min typ av film att se på bio, men barnen gillar ju dem filmerna.

Skönt med en röd dag så här mitt i veckan, skulle gärna vilja ha mer ledigt…ja det passade mig just nu kände jag. På bild ser ni vår pool…alltså stegen skulle egentligen upp men den ligger ner i poolen nu, djupfryst. Vill ni komma och ta ett dopp?