Gasar lite på motorvägen

Igår morse på väg till jobbet, åker på motorvägen i vanlig ordning. Kallt! Rumpvärmare på! Efter en stund börjar det lukta bränt…jag tänker igenom många olika händelser, som rumpvärmare har fått fjutt, eller mina skor brinner eller det är nåt fel på bilen och allt sånt..Men jag kan inte hitta något fel, ingen konstig lampa lyser. Det lukta mer och starkare, en bekant doft med på nåt vis.

Sen ser jag den, en stor tankbil. Under den gnistrar det ser jag i mörkret. Shit, jag vill inte ligga bakom någon tankbil som det gnistrar om! Den bekanta doften måste ha varit nån typ av metallisk doft (utb. svetsare btw)..Så jag gasar på lite och kör förbi tankbilen och tänker inte mer på det förutom att jag blinkar lite med blinkersen som nån typ av varning eller …ja det kanske inte hjälpte men.

Sen hittar kollegan detta i NA :) Fast de har ändrat texten lite nu ser jag. För tidigare stod det att tankbilen innehöll latex…hahaha. Nu står det väteperoxid. Ja, så det var inte min rumpvarmare i.a.f som fjuttats på,..puh för den behöver jag i den här kylan!