Mossa

julkransenEn så snäll kollega till mig gick ut i skogen i söndags för att plocka mossa till mig! Det blev även lite kottar och blåbärsris, samt grön ståltråd hemifrån. Så nu har jag knåpat ihop en julkrans som hänger på ytterdörren. Hittade inget fint band hemma till en rosett så det fick bli ett hjärta som vi brukar ha hänga i julgranen. Kollegan sa -lägg kottarna på elementet så blir de finare. Hm, okej inte helt lätt eftersom våra element är avstängda, använder ju bara luftvärmepumpen (ellervaddetheter), men skotorken fick duga.

Till jul blir vi hemma. Vi brukar ju ha varannan hemma, varannan Stockholm. Denna gång åker pappsen till Gotland och syrran är i Stockholm, så det verkar som det bara blir vi i år. Men det är mysigt det med förstås!

Annars är det skönt att måndagen är avklarad. Imorgon blir det julbord med jobbet.

One thought on “Mossa

Comments are closed.