Ny header till jul

headerJag får förklara mig. Jag är så seeeg, jag har noll fantasi och julinspirationen är på medelnivå. Kan det bli annat när man tittar ut och det är 24 nyanser av grått på himlen. Så därför är min nya header lika grå för tillfället. Eller ja lite ljusare än grått är den nog. Känner helt enkelt inte för några röda tomtar eller grankulor med detta milda gråa väder. Vore ju kul om det kunde få bli lite kallt med snö till jul.

Headern ska vara transparent, men varför lyckas jag inte med det när jag gjorde det åt min syrra!? Jag har ju sparat den i .png. Så därför blev det lite annan bakgrundsfärg på sidorna också för att matcha den. Men jag får klura på det en annan kväll, om inte nån vet svaret så får ni förstås gärna dela med er. Jag har säkert glömt någon liten detalj.

Apropå att fixa i datorn med foton och sånt. Varför ska det vara så svårt att beställa fotokalender?! Jag har provat via Postfoto.se men den bara hänger sig och dummar sig, jag blir skogstokig. Har suttit uppe länge ett par kvällar och har fortfarande inte fått till det. En kväll var jag typ klar, men när jag ska lägga det i varukorgen säger den att jag inte lagt in bilder överallt…hrmpff! Har jag visst det!

TILLÄGG: Amä! Ser precis att nu är ju headern transparent (genomskinlig), nu när jag lagt in den i inlägget. Ser ni? Vad skumt!

One thought on “Ny header till jul

  1. ja men båda e fina,, faktiskt fint som det är,, guuva barnen e lik dig,, dom e så fina.
    hälsa dom så gott från moster en bamsekramis

Comments are closed.