Andra ljuset och grejer

andra advent

Sådärja, nu fick jag till en adventsljusstake. Ville ha blockljus på fat men visste inte riktigt hur jag skulle få till siffrorna, det finns ju många olika varianter. Men jag hittade en vattenburen stearinfärg och vips så fick jag till en 1,2,3,4:a! Det var lite trixigt men lätt att torka av om det blev fel. Sen var det bara att vänta i 24 h :) Har även köpt en liten minicypress som fått ett lager ljusslinga över sig. Den lyser fint på framsidans altan nu.

One thought on “Andra ljuset och grejer

  1. va fint,, va trist att ingen kommenterar i ens blogg längre.. fan det var mer när man hade den andra bloggen hmm hittar dom inte till mig eller. snyft

    som det känns nu känns det som att vi kommer va hemma över julafton, känner inte för att ta tåget. men vi kanske ses på nyår d¨åom ni kommer till sthlm.

    kramis

Comments are closed.