I wanna rock

Imorgon kväll kan det bli riktigt kul för då ska jag på fest med rock-tema! Jag har fått tjuvkika lite på värdarnas kläder och pryttlar så jag blev lite sugen att fixa till mig själv också. Så in i garderoben och rota i lådor och då fann jag den,…ja den som jag inte säger vad det är just nu. Fast jag hade velat ha en annan färg på den egentligen men struntsamma..hm, eller så kanske det går att fixa på nåt sätt.

I min garderob nu för tiden är det inte så där jätterockigt måste jag säga, men jag har ju mina nyinköpta skinnbrallor och en cool ”Just a f*cking t-shirt” t-shirt :) Så det blir väl den för den gillar jag. Och på det…ja just jag skulle ju inte avslöja mera. Bilder kommer garanterat för grannen fotar jämt som en galning, så jag kräver bilder sen. Sa jag att det var hos grannen festen skulle vara? Ja, toppenbra, nära hem liksom.

Förresten tänk om man hade Kizz-klänningen som Laila Bagge hade i Let´s Dance!. Grymt snygg!

One thought on “I wanna rock

Comments are closed.