Med peruk och händerna fulla

En parentes: (Vad är det med dagarna!? Tiden går alldeles för fort, inte bara helgen utan alla dagar. Det är redan tredje advent idag!)

I fredags tog jag mig över till grannen för rock-fest! Bjuder på lite bilder. Peruken hade jag för ett par år sedan när jobbet hade fest. Jag var med i festkommittén och uppträdde som Kishti som var med i Idoljuryn förut. Nu lånade Emmas svarta hårspray och spraya några slingor här och där så toagolvet råkade bli lite svart. William tyckte inte jag passade så bra i peruken, jag såg bättre ut innan…haha.
Ni ser även värden och värdinnan på bild. På en bild ser det ut som om jag smyger iväg mitt i natten, händerna fulla med öl och en ”gåbortpresent” jag hittade på Lagerhaus. En godispåse i form av en gitarr fylld med skumgodis, rock candy liksom. Ni får ursäkta bilden där jag nästan kysser ölen, men Hobgoblin har jag inte druckit förut och den var riktigt god.

Festen var riktigt skoj med musikfrågetävling och tjo och tjim. Mycket viftande med dj*vulstecknet blev det, jag hade lite svårt för det i början, jag gjorde iloveyou-tecknet istället. Det lyser väl inte direkt rock om mig men det fick räcka så. Tänkte sätta dit lite fejktatueringar men det missade jag. Andra hade även dem peruker och tatueringar. En kille hade som en hel nylonstrumpa han trätt på armen full med tatueringar. Rätt coolt…men på min taniga arm var det inte så snyggt. I had a ball!

3 thoughts on “Med peruk och händerna fulla

    1. haha ja det gör det nog, lite…mitt hår var ju dock väldigt svårpermanentat på den tiden.

Comments are closed.