Är det en gran eller

Jag har köpt en gran idag. Jag trodde att det skulle gå plättlätt men jag blev frusen om både händer och fötter för jag kunde inte välja. Alla såg så himla konstiga ut. Är det här granar? Kungsgranar?! Säkert redan utplockat förstås. Det fanns typ två varianter. Antingen kort och otroligt yvig nertill, eller också lång och kal. Okej,…jag har kramat många granar idag men var till slut tvungen att ta en klen lång sak, så jag tog den…stegade mot nätmaskinen…såg en annan, bytte och sen var jag klar. När grangubben nätade in den såg den ännu klenare ut men jag var så frusen så det fick bli den.

Sen så hittade jag inte var man fick ner baksätet så jag stack in den mellan framsätena. På hemvägen hade jag världens bästa wonderbaum i bilen, oj vad det doftade. Fast mycket bättre än såna där pappersdoftgranar, uäck! Jahapp så nu är granen på plats och den lyser…lyser som en gran eller som ett ufo kanske..äsch den ser egendomlig ut…men charmig okej då jag ska ge den en chans. Annars kanske jag häller kaffe i foten istället. Barnen har gjort sitt bästa, inte lätt att pynta den där stackars granen. Katten har inte sett granen än, jag undrar vad han tycker om den.

One thought on “Är det en gran eller

  1. Det var många år sedan nu som vi var ute och valde gran, men jag tyckte också då att det var svårt att välja. Men så tog vi en silvergran, och den var väldigt fin. Fast jag pallar inte med allt barr som djuren och barna drar omkring, så nu har vi plastgran. Kram martina.

Comments are closed.